Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen weigert bod van Olympiakos


23 mei 2014 - Olympiakos Piraeus heeft tevergeefs een bod gedaan bij SC Heerenveen op Alfred Finnbogason. De Friezen hebben het bod van de Griekse kampioen naast zich neergelegd. Het is onbekend wat Olympiakos bereid was te betalen.

De 25-jarige aanvaller uit IJsland kroonde zich dit seizoen tot topscorer van de Eredivisie. In de afgelopen twee seizoenen scoorde hij in 62 duels maar liefst 53 keer. Daarom heeft Finnbogason dan ook zijn zinnen gezet op een zomerse transfer. De aanvaller sprak eerder al eens zijn bewondering voor de Duitse Bundesliga uit.

In januari probeerde Fulham de aanvaller nog bij SC Heerenveen los te weken. Een bod van 10 miljoen euro werd toen geweigerd. De verwachting is dat Heerenveen nu voor een soortgelijk bedrag wel wens mee te werken aan een transfer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!