Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ rekent op vertrek Beerens en flirt met Hupperts


26 mei 2014 - Hertha BSC laat zich ondanks een eerder geweigerd bod op Roy Beerens niet tegengehouden. De nummer elf van het afgelopen Bundesliga seizoen is van plan om op korte termijn een nieuw verbeterd bod in Alkmaar op Roy Beerens neer te leggen.

Roy Beerens kan terugkijken op een uitstekend seizoen bij AZ. Niet alleen in de Eredivisie maar ook in de Europa League wist de rechtsbuiten zich te onderscheiden. Nadat hij al eerder in verband werd gebracht met Feyenoord is het nu Hertha BSC dat het bal heeft geopend. Een eerste bod van 2 miljoen euro werd geweigerd. De verwachting is dat AZ zaken wil doen voor circa 2,5 tot 3 miljoen euro.

De Nederlandse coach Jos Luhukay hoopt komend seizoen de beschikking te hebben over de voormalig buitenspeler van PSV en SC Heerenveen. Daarmee lijkt AZ in korte tijd een tweede sterkhouder te moeten laten gaan. Afgelopen weekend vertrok Nick Viergever al voor circa 2 miljoen euro naar Ajax.

Ondertussen zit AZ zelf ook niet stil. Het heeft zich in Kerkrade gemeld voor Guus Hupperts. De speler van Jong Oranje wil na de degradatie van Roda JC naar de Jupiler League graag in de Eredivisie actief blijven.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!