Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tomasson en Pastoor op straat gezet


26 mei 2014 - Zowel Roda JC als NEC hebben vandaag afscheid genomen van hun trainer. Jon Dahl Tomasson en Anton Janssen werden op straat gezet en daarmee verantwoordelijk gehouden voor de degradatie van hun clubs naar de Jupiler League.

Tomasson en Janssen begonnen dit seizoen beide in de Jupiler League. Janssen verruilde al na een aantal speelrondes FC Oss voor NEC nadat Alex Pastoor al vroeg in het seizoen op straat werd gezet. Tomasson begon het seizoen bij Excelsior maar verruilde dat tussentijds voor Roda JC.

Waar Roda JC direct degradeerde moest NEC uiteindelijk buigen in de nacompetitie. Hierin bleek Sparta te sterk. Saillant is dat de oude club van Tomasson, Excelsior, juist via de playoffs promvoeerde naar de Eredivisie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!