Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen en Ajax eens over Hoesen


26 mei 2014 - FC Groningen doet opnieuw zaken met Ajax. Volgens De Telegraaf hebben de Groningers een akkoord met Ajax bereikt over de transfersom van Danny Hoesen, zo meldt De Telegraaf. Zelf moet de aanvaller nog wel tot een persoonlijk akkoord komen.

Waar Richairo Zivkovic dus de overstap van Groningen naar Noord-Holland maakt, zal Hoesen de tegenovergestelde stap maken. Het snelle handelen van FC Groningen zorgt er voor dat het vermoedelijk FC Utrecht en het Duitse 1. FC Nürnberg aftroeft. Beide clubs hadden ook in de voormalig speler van Fulham en Fortuna Sittard interesse.

De 23-jarige Hoesen kan terugkijken op een bijzonder seizoen. De aanvaller begon bij Ajax en kwam regelmatig (als invaller) in actie in de Champions League. In de winterstop trok Huub Stevens hem op huurbasis aan voor het Griekse PAOK Saloniki. Stevens vertrok al snel uit Griekenland en dat ging ten koste van de speeltijd van Hoesen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!