Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dave Bulthuis kan naar Duitsland


27 mei 2014 - FC Utrecht moet vrezen voor een kleine leegloop. Na eerder Steve de Ridder (FC Kopenhagen) en Jacob Mulenga (aflopend contract) lijkt Dave Bulthuis wel eens de volgende te gaan worden die vertrekt.

Dave Bulthuis kan zijn loopbaan namelijk vervolgen in Duitsland. 1. FC Nurnberg, dit jaar gedegradeerd uit de Bundesliga, wil zo spoedig mogelijk terugkeren naar het hoogste niveau van Duitsland. Voor Bulthuis is het extra interessant omdat hij er in de Tweede Bundesliga financieel sterk op vooruit zal gaan.

De 23-jarige verdediger heeft in de Domstad nog een contract tot de zomer van 2016. FC Utrecht kan deze zomer dus nog goed 'cashen'. Eerder gaf Utrecht al aan transfers nodig te hebben om het financieel weer op orde te krijgen. De Ridder trok voor 2 miljoen euro naar de Deense topclub FC Kopenhagen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!