Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ruud Brood sprak met Dordrecht


27 mei 2014 - Ruud Brood krijgt mogelijk een nieuwe kans in de Eredivisie. De oefenmeester werd het afgelopen seizoen op straat gezet door Roda JC, zonder de oefenmeester daalde het af in de Eredivisie en degradeerde het. FC Dordrecht geeft Brood nu de kans zich te revancheren.

Maandag vond er een eerste gesprek plaats tussen de promovendus en Brood. Volgens Voetbal International volgt nog deze week een tweede gesprek. Vermoedelijk vrijdag. FC Dordrecht formuleerde een lijstje van drie trainers, het is onbekend wie de andere kandidaten zijn. Wel is duidelijk dat de voorkeur uitgaat naar Brood.

Bij de Schapenkoppen moet de uit Gorinchem afkosmtige Brood de opvolger worden van Harry van den Ham. Ondanks de promotie koos Van den Ham voor de functie van 'senior coach' bij FC Utrecht. In die rol zal hij Rob Alflen moeten assisteren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!