Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oranje zonder Van der Vaart naar WK


28 mei 2014 - Oranje moet het op het Wereldkampioenschap stellen zonder Rafael van der Vaart. De 109-voudig international liep dinsdag tijdens een individuele training een kuitblessure op waardoor hij geruime tijd buitenspel staat.

Van der Vaart wilde het seizoen juist positief afsluiten. De middenvelder begon in Hamburg nog zo goed met zeven goals maar was in de tweede seizoenshelft regelmatig geblesseerd. Daarnaast zorgde de strijd tegen degradatie met HSV voor nog meer ergenis. Op het trainingskamp in Portugal bloeide hij op maar training hij dinsdag individueel vanwege een koudje. Laat Van der Vaart daar een kuitblessure op.

Het ligt voor de hand dat naast Wesley Sneijder nu Georginio Wijnaldum als stand-in voor 'nummer 10' naar Brazilie zal meegaan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!