Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Luc Castaignos op weg naar Wales'


1 juni 2014 - Luc Castaignos zou wel eens de volgende speler kunnen zijn die de Eredivisie gaat verlaten voor een avontuur in de Premier League. Volgens Engelse media is Swansea City bereid 8 miljoen euro neer te tellen.

Vorig jaar legde Swansea City nog veel geld neer voor Wilfried Bony. De voormalig aanvaller van Vitesse maakte in zijn debuutseizoen in de Premier League een prima indruk. Nu is Swansea City opnieuw van plan om te gaan shoppen in Nederland.

Volgens Engelse media wordt Castaignos deze week al verwacht in Wales. De 21-jarige Castaignos scoorde het afgelopen seizoen zestien goals in de Eredivisie. FC Twente betaalde in 2012 nog 6 miljoen euro aan Internazionale. In Italie wist Castaignos niet door te breken, met een nieuw buitenlands avontuur kan hij zich revancheren.

Bij Swansea City staan ook onze landgenoten Michel Vorm, Dwight Tiendalli en Jonathan de Guzman.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!