Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC stelt oude bekende aan


1 juni 2014 - Roda JC heeft in Rene Trost de verwachte opvolger van Jon Dahl Tomasson weten te vinden. Het is aan Trost om Roda JC zo snel mogelijk weer terug te laten keren naar de Eredivisie.

Trost tekende bij zijn Roda JC een contract voor twee seizoenen met een optie op een derde jaar. Tussen 1983 en 1998 speelde hij ruim 300 wedstrijden in het eerste elftal van Roda JC. Later was Trost ook nog assistent-trainer (1998 - 2005), hoofd opleidingen (2007 - 2009) en assistent-trainer (2009). Tussen 2010 en 2013 stond hij op eigen benen bij MVV en VVV Venlo.

Statutair directeur Wim Collard : "Voor ons betekent de komst van René de meer dan gewenste invulling van de functie van hoofdcoach die het komend seizoen, door het beëindigen van de samenwerking met Jon Dahl Tomasson, vacant werd. René kent de club door en door en past als persoon perfect bij Roda JC. Wij hebben het vertrouwen erin dat René de club terug kan brengen naar het niveau waar het thuis hoort. Uiteraard wensen wij René de komende seizoenen alle succes toe".

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!