Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Brood wordt nieuwe trainer van NEC


3 juni 2014 - Ruud Brood wordt de nieuwe trainer van NEC. De oefenmeester krijgt de taak om de club uit Nijmegen zo snel mogelijk weer naar de Eredivisie te loodsen. Vorige week werd trainer Anton Janssen door NEC ontslagen vanwege de degradatie naarde Jupiler League.

Ook de laatste club van Brood, Roda JC, degradeerde uit de Eredivisie. Brood moest echter al vroegtijdig het veld ruimen en zag hoe zijn opvolger Jon Dahl Tomasson het nog slechter deed met directe degradatie als gevolg. Saillant detail is dat Brood dus komend seizoen in de Jupiler League zijn oude club Roda JC zal tegenkomen. Ook RKC Waalwijk waar Brood voorafgaand aan zijn dienstverband in Kerkrade werkzaam was is voglend jaar actief op het tweede niveau van Nederland.

Brood stond ook nadrukkelijk in de belangstelling van promovendus FC Dordrecht. De verwachting is dat Brood op termijn meer mogelijkheden ziet bij NEC. De Brabander tekende in De Goffert een contract voor twee seizoenen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!