Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twee nieuwe spelers voor Heracles


3 juni 2014 - Twee opvallende versterkingen voor Heracles Almelo. De club kondigde vandaag de komst aan van doelman Bram Castro en middenvelder Bas Sibum. Beide zijn al 31 jaar en moeten de jonge selectie van Heracles Almelo hun ervaring meegeven.

Sibum speelde het afgelopen seizoen bij het Belgische Waasland-Beveren. In het Polman Stadion lag er een tweejarig contract klaar. Eerder kwam Sibum uit voor clubs als FC Twente, NEC en Roda JC. Heracles omschreef Sibum op de eigen website als volgt: 'Hij is een speler met veel ervaring die een belangrijke rol moet krijgen binnen de jonge selectie.'

Ook Castro trekt naar Almelo. De voormalig doelman van Roda JC en MVV zal met Dennis Telgenkamp moeten gaan uitmaken wie de eerste doelman van Heracles gaat worden. De eerste doelman van de afgelopen seizoenen, Remko Pasveer, zal vermoedelijk op korte termijn een contract bij PSV tekenen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!