Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Weert op weg naar Excelsior


10 juni 2014 - Versterking voor Excelsior. De Kralingers nemen aanvaller Tom van Weert transfervrij over van FC Den Bosch. De promovendus lijkt daarmee in te spelen op het aanstaande vertrek van Lars Veldwijk naar Nottingham Forest.

Van Weert kwam tot 98 optredens voor FC Den Bosch en scoorde daarin 40 doelpunten. Het afgelopen seizoen kwam hij door een zware kruisbandblessure nauwelijks in actie. Wel was Van Weert fit genoeg om in de playoffs namens FC Den Bosch te voetballen tegen Excelsior.

Lars Veldwijk staat op het punt een meerjarig contract bij het Engelse Nottingham Forest te tekenen. Veldwijk scoorde het afgelopen seizoen 30 keer in de Jupiler League. Ook kwam hij tot 4 goals in de playoffs.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!