Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koeman nieuwe trainer Southampton


16 juni 2014 - Ronald Koeman heeft een nieuwe buitenlandse uitdaging gevonden. De oud-international gaat aan de slag bij Southampton in de Premier League. Zijn oudere broer Erwin wordt diens assistent.

Ronald Koeman in gesprek met de website van Southampton: "Ik ben ontzettend blij dat ik trainer van Southampton ben. De mogelijkheid om de ontwikkeling van deze beroemde club voort te zetten was te mooi om af te slaan. Vanaf de eerste meeting met Les Reed (directeur Southampton), zag ik dat dit de juiste club voor mij was. We delen dezelfde filosofie over voetbal en hoe we de club verder kunnen brengen."

Les Reed: "We zijn ontzettend tevreden dat we een trainer van het kaliber van Koeman hebben kunnen aanstellen. Hij deelt onze visie op de toekomst van de club. Vanaf het moment dat we met Ronald om de tafel zaten, was duidelijk dat hij de ambitie had om deze club verder te helpen."

In Southampton lag voor Koeman een driejarige verbintenis klaar. Het is Koeman's derde buitenlandse avontuur. Eerder was hij werkzaam bij Benfica en Valencia. De afgelopen drie jaar was Koeman met veel succes trainer van Feyenoord. Er zijn hardnekkige geruchten dat Koeman graag Graziano Pelle wil meenemen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!