Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV en Wijnaldum naderen elkaar


16 juni 2014 - PSV hoopt op korte termijn Georginio Wijnaldum te binden. De middenvelder heeft nog maar een contract tot volgend jaar zomer en PSV wil dan ook graag voorkomen dat hij transfervrij de deur uitloopt.

Beide partijen lijken elkaar steeds meer te naderen. Vandaag bespraken PSV en Wijnaldum's zaakwaarnemer Humprey Nijman de laatste details. Technisch directeur Marcel Brands van PSV in gesprek met Voetbal International: "Ik hoop dat we het snel af kunnen ronden."

De 23-jarige Wijnaldum staat sinds 2011 onder contract in Eindhoven. PSV betaalde die zomer bijna vijf miljoen euro aan Feyenoord. Momenteel verblijft Wijnaldum in Brazilie met het Nederlands Elftal. Afgelopen weekend kwam Wijnaldum als invaller binnen de lijnen tijdens Spanje - Nederland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!