Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC legt drie nieuwe spelers vast


17 juni 2014 - Roda JC heeft zich vandaag versterkt met maar liefst drie nieuwe spelers. De Limburgse degradant shopte bij FC Eindhoven en rivaal MVV.

Zowel Tom van Hyfte (28) als Nathan Rutjes (30) komen transfervrij over van MVV. Het zet de derby tussen beide clubs nog meer onder druk. Rutjes was een gewaardeerde speler in het elftal van MVV, Van Hyfte was zelfs aanvoerder.

Aanvaller Nayib Lagouireh komt over van FC Eindhoven. Net als Van Hyfte en Rutjes komt ook Lagouireh transfervrij naar Kerkrade. In het Parkstad Limburg Stadion lag voor het drietal een tweejarige verbintenis klaar.

Statutair directeur Wim Collard: "Wij zien in hen absolute versterkingen. Van Hyfte heeft de juiste mentaliteit en beschikt daarnaast over een behoorlijk voetballend vermogen. Datzelfde geldt voor Rutjes, die speelt met een geweldige drive en inzet. Lagouireh is een talentvolle rechtsbuiten met snelheid, die een doelpunt kan maken. We zijn erg blij dat ze voor Roda JC hebben gekozen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!