Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook drie nieuwelingen voor Achilles


17 juni 2014 - Niet alleen Roda JC legde vandaag drie spelers vast. Ook Achilles '29 kondigde de komst van een drietal versterkingen aan. Opvallend is dat geen van deze spelers ervaring heeft in het Nederlandse profvoetbal.

Verdediger Mehmet Dingil (24) komt over van topklasser JVC Cuijk. Hij speelde daarvoor voor Blauw Geel'38 uit Veghel, waar Achilles-trainer Francois Gesthuizen destijds werkte. Met JVC Cuijk bereikte Dingil dit seizoen de kwartfinale van de KNVB Beker, hierin bleek FC Zwolle uiteindelijk te sterk.

Spiros Lomis is een 22-jarige aanvaller die het afgelopen seizoen speelde voor De Kennemers uit Beverwijk. Middenvelder Andersson Jamal (25) kwam afgelopen seizoen uit voor Olimpic Donetsk, op het tweede niveau in Oekraïne. Hij combineert voetballen bij Achilles'29 met een studie bestuurskunde.

Achilles '29 gaat komend seizoen haar tweede jaar in als profclub. Vorig jaar eindigde de ploeg uit Groesbeek teleurstellend als laatste. Achilles '29 had een achterstand van zes punten op nummer negentien FC Oss.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!