Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen wil vertrek Kostic voorkomen


18 juni 2014 - FC Groningen staat op het punt Tjaronn Chery kwijt te raken aan het Saudische Al Ahli. Chery, dit seizoen goed voor 10 doelpunten, ziet het lucratieve avontuur wel zitten. FC Groningen wil nu ten koste van alles voorkomen dat ook haar tweede smaakmaker, Filip Kostic, vertrekt.

Volgens RTV Noord deed Sporting Lissabon een serieus voorstel aan FC Groningen voor de Servische aanvaller. Nu Chery echter uit de Euroborg vertrekt wil FC Groningen haar andere uitblinker niet kwijt.

"Filip blijft komend seizoen gewoon in Groningen", zegt Nijland in gesprek met RTV Noord. Alleen een astronomisch bod kan FC Groningen van gedachte veranderen. "Tuurlijk alles is te koop. Als er bijvoorbeeld een bod van zeg maar tien miljoen binnenkomt dan vertrekt Filip uit Groningen. Zo realistisch moet je ook zijn, maar je kunt ervan uitgaan dat hij gewoon in Groningen blijft, want biedingen van die orde van grootte zie ik niet komen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!