Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC laat Alex Schalk gaan


19 juni 2014 - Alex Schalk kan NAC Breda verlaten. De clubleiding ziet geen toekomst in de aanvaller. Het product van de eigen opleiding werd het afgelopen seizoen door NAC al verhuurd aan Jong PSV.

"Alex is op een leeftijd gekomen dat hij elke week moet spelen", aldus technisch directeur Graeme Rutjes in gesprek met Voetbal International. "Onze inschatting is dat dit voor hem moeilijk wordt in Breda. Het is voor hem beter dat hij vertrekt."

De 21-jarige aanvaller mag transfervrij vertrekken ondanks een contract tot de zomer van 2015. NAC Bredad houdt een kleine slag om de arm. Rutjes: "Wanneer een directe concurrent zich voor hem meldt, wordt het verhaal wellicht weer ietsje anders."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!