Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sparta leg Youri Loen vast


19 juni 2014 - Youri Loen verruilt NEC voor Sparta. De 23-jarige middenvelder heeft een tweejarig contract getekend bij de Rotterdammers.

Loen speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor FC Dordrecht. Het gedegradeerde NEC heeft de afgelopen tijd nog geprobeerd hem te houden. Loen trekt echter transfervrij naar Sparta dat net als NEC zo snel mogelijk naar de Eredivisie wil terugkeren.

De Nijmeegse middenvelder wil met zijn nieuwe ploeg hogerop. Loen in gesprek met Omroep Gelderland: 'Het is nu telkens net niet geweest voor Sparta. Komend seizoen wil ik er alles aan doen zodat deze traditierijke club weer omhoog kan kijken', aldus Loen op de website van de Rotterdamse club.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!