Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Matavz spant zaak aan tegen Rubin Kazan


20 juni 2014 - Tim Matavz laat het er niet bij zitten. De Sloveense aanvaller leek in januari een lucratieve overstap te maken naar het Russische Rubin Kazan. Die club zag op het laatste moment echter af van zijn komst wegens knieproblemen. Matavz noemt die reden dubieus.

Matavz heeft nu een advocaat in de hand genomen. De aanvaller neemt gerechtelijke stappen richting RUbin Kazan en heeft een zaak aangespannen bij de Russische voetbalbond. Volgens de vertegenwoordigers van Matavz, Legal Sports, is er namelijk sprake van een 'onrechtmatige beëindiging van het arbeidscontract'

Rubin Kazan gaf officieel aan dat men afzag van Matavz vanwege knieproblemen. Diverse doktoren hebben in een second opinion echter aangegeven dat er helemaal niets mis was met Matavz. Door het afketsen van de transfer liep PSV zelf ook zeven miljoen euro mis. Het is onbekend of PSV haar Sloveense aanvaller in deze strijd ondersteund.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!