Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Porto wil werk maken van Martins Indi


21 juni 2014 - Bruno Martins Indi lijkt als eerste Nederlandse WK-ganger een miljoenentransfer te maken. Na de eerste twee wedstrijden op het WK is de Portugese topclub FC Porto helemaal overtuigd en is het bereid snel zaken met Feyenoord te doen.

Volgens De Telegraaf is FC Porto van plan zich bij Feyenoord te melden met een miljoenenbod. Volgens de laatste berichten zou het om circa 8 miljoen euro gaan. De 22-jarige international heeft een groot aantal voordelen voor FC Porto. Zo heeft hij al in Nederland en op internatinoaal niveau (18 interlands) laten zien wat hij kan en is hij inzetbaar op zowel de linskback positie als in het centrum. Bovenal is Martins Indi de Portugese taal machtig wat minder aanpassingsproblemen zal opleveren.

Ook het Engelse Everton heeft interesse in de international. The Toffees hadden ook vorig jaar al belangstelling. Everton zal echter zelf eerst moeten verkopen voordat het bij Feyenoord kan aankloppen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!