Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen wil Padt als vervanger Bizot


21 juni 2014 - FC Groningen staat op het punt haar doelman Marco Bizot kwijt te raken aan Racing Genk. Diens vervanger in Groningen komt vrijwel zeker uit de Belgische competitie. Voormalig jeugdinternational Sergio Padt zit momenteel op een dood spoor bij AA Gent. FC Groningen wil hem dan ook graag verlossen.

FC Groningen nam Bizot in de zomer van 2012 over van Ajax. Een jaar eerder had Ajax de doelman nog verhuurd aan SC Cambuur. In Groningen lag Bizot nog tot de zomer van 2016 vast. In zijn eerste seizoen zou hij uiteindelijk de concurrentiestrijd winnen van Luciano en speelde hij 18 duels. Het afgelopen seizoen kwam hij alle 34 wedstrijden in actie.

Racing Genk is onder de indruk van de capaciteiten van Bizot en heeft een serieus bod bij FC Groningen uitgebracht. Zelfs zo serieus dat FC Groningen zelf ook al zoekende is naar een vervanger. Dat moet Sergio Padt worden die net als Bizot een verleden heeft in de jeugdopleiding van Ajax. De 24-jarige doelman stond de afgelopen drie seizoenen onder contract in Gent.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!