Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heitinga nu officieel naar Hertha BSC


23 juni 2014 - John Heitinga staat definitief voor een avontuur in de Bundesliga. De dertigjarige verdediger was het al enige tijd mondeling eens over een tweejarig contract maar heeft nu ook de medische keuring met goed gevolg doorlopen.

Heitinga verruilde in januari nog Everton voor Fulham. Met die laatste club degradeerde de routinier uit de Premier League en daarom werd een nieuw avontuur mogelijk. Na de Spaanse La Liga (Atletico Madrid) en de Engelse Premier League wordt de Duitse Bundesliga de derde grote competitie waar Heitigna aan de slag gaat.

Bij Hertha BSC treft Heitinga overigens een landgenoot. Jos Luhukay is trainer van de club uit Berlijn. De nummer elf van het voorbije Bundesliga seizoen heeft ook nog altijd haar zinnen gezet op de komst van Roy Beerens (AZ).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!