Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen wacht trip naar Schotland of Letland


23 juni 2014 - FC Groningen wacht een trip naar Schotland of Letland. Vandaag werd er geloot voor de tweede voorronde van de Europa League. Hierin treft FC Groningen medio juli Aberdeen of FK Daugava Riga.

FC Groningen begint op 17 juli met een uitwedstrijd. Een week later, op 24 juli, is de Euroborg het toneel voor de return. FC Groningen bereikte de Europa League door in de playoffs AZ te verslaan. De Noordelingen hopen dan ook dat sterspeler Filip Kostic (foto) nog onder contract staat.

Aberdeen is de nummer drie van de Schotse Premier League, Daugava Riga eindigde als vierde in Letland. Normaal gesproken zou die vierde plaats onvoldoende zijn voor Europees voetbal. Vanwege het niet naleven van de Financial Fair Play-regels mag nummer twee Skonto Riga Eueropa niet in.

FC Twente, PSV en PEC Zwolle stromen pas later in de Europa League (voorrondes) in.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!