Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Deens international voor Den Haag


23 juni 2014 - ADO Den Haag kondigde vandaag de komst aan van zevenvoudig Deens international Thomas Kristensen. De 31-jarige middenvelder komt transfervrij over van FC Kopenhagen waar hij een aflopende verbintenis had.

Kristensen kon zijn aflopende verbintenis bij de Deense topclub verlengen maar koos bewust voor een buitenlands einde van zijn loopbaan. De voormalig speler van Lyngby en Nordsjaelland had een aantal buitenlandse opties maar koos uiteindelijk voor een tweejarig contract bij ADO Den Haag. De club uit de Residentie heeft daarnaast een optie voor nog eens een jaar. Kristensen speelde de afgelopen zes seizoenen voor FC Kopenhagen en kwam voor die club ook uit in de Europa League en Champions League.

Het was niet het enige transfernieuws uit Den Haag. De ploeg van trainer Henk Fraser legde ook doelman Tim Coremans aan. De 23-jarige keeper was het afgelopen seizoen actief bij SC Cambuur. Eerder speelde hij jarenlang bij NAC Breda in de jeugd en later het beloftenteam. Coremans wacht nog op zijn debuut in het betaald voetbal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!