Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Genk maakt komst Bizot wereldkundig


23 juni 2014 - FC Groningen raakt Marco Bizot kwijt aan KRC Genk. De doelman maakt voor circa 1,5 miljoen euro de overstap naar de Belgische Jupiler Pro League. Bizot moet in Genk de concurrentie aangaan met Laszlo Koteles die het afgelopen seizoen eerste doelman was.

Voor Bizot lag in Genk een driejarig contract klaar. Genk heeft ook nog eens een optie voor nog eens een seizoen. Bizot speelde de afgelopen twee jaar bij FC Groningen waarvan de laatste anderhalf jaar als eerste doelman. Bizot doorliep de jeugdopleiding van Ajax en speelde voor zijn komst bij FC Groningen een jaar op huurbasis bij Cambuur.

Bizot op de website van Genk: 'KRC Genk is een fantastische ploeg die aansluit met mijn ambities en carriereplan. Ik wil er voluit voor gaan en er direct een eerste geweldig jaar van maken.' FC Groningen ziet in Sergio Padt (AA Gent) de vervanger van Bizot. Padt staat al drie jaar onder contract in Gent. Net als Bizot doorliep ook Padt de jeugdopleiding van Ajax. Via Go Ahead Eagles belandde Padt bij Gent.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!