Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

MVV gaat samenwerken met Genk


23 juni 2014 - MVV gaat een samenwerkingsverband aan met het Belgische Racing Genk. In eerste instantie zal de samenwerking op jeugdgebied gelden. Daarnaast zal Koen Daerden, het afgelopen jaar jeugdtrainer van Genk, de assistent-trainer van Ron Elsen bij het eerste elftal gaan worden.

Technisch directeur Gunter Jacob van KRC Genk: 'Wij kunnen jongeren stallen bij een club waar zij kunnen rijpen, terwijl we tegelijkertijd kunnen putten uit de talenten van MVV. Ook over de trainingsmaterie zal regelmatig overleg gepleegd worden tussen beide clubs.'

MVV eindigde het afgelopen seizoen op het tweede niveau van Nederland op een elfde plaats. KRC Genk eindigde teleurstellend als zesde in de Belgische Jupiler Pro League. Eerder vandaag kondigde Genk de komst van Marco Bizot (FC Groningen) aan.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!