Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sociedad aast op Alfred Finnbogason


24 juni 2014 - Alfred Finnbogason lijkt SC Heerenveen op korte termijn te verruilen voor een Spaans avontuur. Real Sociedad en SC Heerenveen zijn elkaar in de onderhandelingen tot 1 miljoen euro genaderd. Volgens De Telegraaf naderen beide clubs een akkoord over een transfersom van circa 8 miljoen euro.

Finnbogason had altijd al zijn zinnen gezet op een transfer naar een grote buitenlandse competitie. De teleurstelling was in januari dan ook groot toen Heerenveen een bod van Fulham weigerde. Met Real Socieddad krijgt de IJslandse aanvaller in ieder geval een heel mooi alternatief.

De voormalig speler van het Belgische KSC Lokeren en het zweedse Helsingborgs wist de afgelopen twee seizoenen veelvuldig het net voor Heerenveen te vinden. In zijn eerste seizoen scoorde hij 24 keer, het afgelopen seizoen zelfs 29 keer. Daarmee werd hij ook topscorer van Nederland.

Real Sociedad rekent deze zomer op een lucratieve verkoop van Antoine Griezmann. De Frans international staat in de belangstelling van een groot aantal Europese topclubs. De creatieve middenvelder is momenteel met Frankrijk actief op het Wereldkampioenschap.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!