Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Na Hemlein ook Jantscher weg bij NEC


24 juni 2014 - Jakob Jantscher is de volgende speler die NEC verlaat. NEC haalde de Oostenrijks international met hoge verwachtingen naar Nijmegen. Jantscher kon echter weinig indruk maken en NEC mag dan ook blij zijn dat het deze grootverdiener weet te slijten.

Het Zwitserse FC Luzern was bereid NEC de helpende hand te bieden. Jantscher maakt de overstap naar de Zwitserse competitie dat mede door de Europese successen van FC Basel een impuls heeft gekregen. Jantscher had in Nijmegen nog een contract tot de zomer van 2016. Het afgelopen seizoen speelde de Oostenrijker 26 duels voor NEC waarin hij 3 keer tot scoren kwam.

Gisteren wist NEC ook al een andere grootverdiener te slijten. Christoph Hemlein maakte de overstap naar het Duitse Arminia Bielefeld. Tegen het vertrek van Jantscher en Hemlein staat het langer aanblijven van Jeffrey Leiwakabessy. De linkspoot tekende een nieuw eenjarig contract. Gregor Breinburg komt juist over van De Graafschap.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!