Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oranje zonder Fer tegen Mexico


25 juni 2014 - Bondscoach Louis van Gaal kan in de achtste finales geen beroep doen op Leroy Fer. De middenvelder, afgelopen maandag nog de maker van het openignsdoelpunt in het 2-0 gewonnen duel tegen Chili, kampt met een hamstringblessure.

De 24-jarige Fer zal het duel met Mexico sowieso missen. Ook een eventuele kwartfinale komt voor Fer hoogstwaarschijnlijk te vroeg. De winnaar van Nederland - Mexico treft de winnaar van het duel tussen Costa Rica en Griekenland.

Leroy Fer hoopte zich dit Wereldkampioenschap in de kijker te spelen van andere clubs. Met Norwich City degradeerde Fer het afgelopen seizoen uit de Premier League. Fer hoopt ook komend seizoen op het hoogste niveau in een Europese topcompetitie actief te zijn.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!