Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kali keer terug bij FC Utrecht


26 juni 2014 - FC Utrecht blijft bijzonder actief op de transfermarkt. Ditmaal verlost het Roda JC van grootverdiener Anouar Kali. De transfer is pikant te noemen, vorig jaar verliet de middenvelder FC Utrecht nog transfervrij vanwege een beter cotnract bij Roda JC.

Roda JC en FC Utrecht maakten eerder deze maand een bijzondere afspraak. Wanneer FC Utrecht er in slaagde om met de 23-jarige Kali een persoonlijk akkoord te bereiken dan kon de middenvelder transfervrij terug te keren naar de Domstad. En zo geschiedde getuige het vierjarige contract dat Kali nu heeft ondertekend.

Daar blijft het voor FC Utrecht niet bij. Het staat op het punt om de achttienjarige Rubio Mendez Rubin te contracteren. De aanvaller maakte tijdens een proefperiode voldoende indruk om in aanmerking te komen voor een contract. Tegelijkertijd is er belangstelling in Nacer Barazite die op een dood spoor zit bij AS Monaco.

Eerder legde FC Utrecht deze transferperiode al Christian Kum (SC Heerenveen), Willem Janssen (FC Twente) en Ruud Boymans (AZ, verhuurd aan Willem II) vast. Daar tegenover staat het vertrek van sterkhouders als Jacob Mulenga (geen nieuw contract), Dave Bulthuis (FC Nurnberg) en Steve de Ridder (FC Kopenhagen).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!