Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV stuurt Bakkali naar beloften


26 juni 2014 - PSV wenst geen gebruik meer te maken van Zakaria Bakkali zolang zijn toekomst onduidelijk is. Het achttienjarige talent wil maar geen uitsluitsel geven over zijn toekomst en wordt nu (voorlopig) verbannen naar het beloftenteam.

Technisch manager Marcel Brands in gesprek met PSV TV: "In afwachting van zijn beslissing, traint hij vanaf nu mee met Jong PSV." Bakkali kan simpelweg kiezen uit een contractverlenging of vertrekken. Een andere optie is er niet meer. PSV is al bijna een jaar met Bakkali en diens management in gesprek. Elke keer heeft PSV goede hoop dat het tot verlenging komt maar even zoveel keer ketst het af.

Bakkali maakte met namen in de eerste seizoenshelft een uitstekende indruk bij PSV. Hij haalde met zijn frisse spel zelfs het natinoale team van Belgie. Bakkali kreeg te maken met een vormcrisis terwijl Narsingh (blessure) en Ruiz (gehuurd van Fulham) terugkwamen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!