Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Southampton meldt zich voor Graziano Pelle


27 juni 2014 - Feyenoord moet vrezen voor een vertrek van sterspeler Graziano Pelle. Southampton heeft zich namelijk officieel gemeld voor de Italiaanse aanvalsleider van de Rotterdammers. Ronald Koeman stapte eerder deze zomer al over van Feyenoord naar Southampton.

Southampton incasseerde vandaag gigantische bedragen voor de Engelse internatinoals Luke Shaw en Adam Lallana. De achttienjarige linksback Shaw trok naar het Manchester United van Louis van Gaal terwijl Adam Lallana na spits Ricky Lambert de tweede speler is die Southampton verruilt voor Liverpool. In totaal incasseerde Southampton ruim 70 miljoen euro.

Er is dus werk aan de winkel voor manager Ronald Koeman en diens assistent en broer Erwin. De 28-jarige Graziano Pelle moet een van de eerste versterkingen worden. Volgens Engelse en Italiaanse bronnen zou er zelfs al een akkoord zijn over de transfersom van circa 10 miljoen euro. RTV Rijnmond bestrijdt dat maar stelt wel dat beide clubs in gesprek zijn. Pelle zou in Zuid-Engeland voor vier jaar kunnen tekenen.

Het is nog onbekend wie Feyenoord op het oog heeft om Graziano Pelle te vervangen. Eerder werd de transfervrije Mike Havenaar al met de club van Zuid in verband gebracht. Ook Luuk de Jong (Borussia Monchengladbach) en Ricky van Wolfswinkel (Norwich City) werden al eens genoemd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!