Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ramon Zomer aan de slag in woonplaats


27 juni 2014 - Ramon Zomer vervolgt zijn loopbaan bij Heracles ALmelo. De verdediger kan transfervrij de overstap maken naar het Polman Stadion. De 31-jarige Zomer had een aflopende verbintenis bij SC Heerenveen welke niet werd verlengd.

Zomer gaat zodoende spelen in de plaats waar hij geboren werd. 'Ramon is een goede verdediger met veel overzicht en ervaring', zegt directeur Nico-Jan Hoogma op de website van Heracles. 'Bovendien is hij ook nog eens een jongen uit de regio. Deze optelsom maakt dat we hem er graag bij hebben.'

Voor Zomer lag in Almelo een eenjarig contract klaar. De afgelopen drie jaar stond Zomer onder contract bij SC Heerenveen. Eerder was Zomer actief voor FC Twente en NEC.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!