Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Martins Indi voor 8,5 miljoen naar Porto


28 juni 2014 - Bruno Martins Indi lijkt de eerste speler te zijn die Feyenoord gaat verlaten. Volgens het Algemeen Dagblad hebben Feyenoord en FC Porto een hoofdlijnen een akkoord bereikt over een transfersom van circa 8,5 miljoen euro. De international heeft in Rotterdam-Zuid nog een tweejarig contract.

De 22-jarige Martins Indi zal na het WK in Brazilie in Portugal een meerjarig contract tekenen. De transfer maakt Feyenoord in een klap financieel gezond. Feyenoord zal de vrijgekomen transfergelden inzetten om de schuld volledig weg te werken. Met Terence Kongolo heeft Feyenoord de opvolger van Martins Indi al in huis.

Het is niet de enige speler die Feyenoord deze zomer dreigt kwijt te raken. Zo zijn de gesprekken met Southampton over Graziano Pelle in een vergevorderd stadium. Ook Stefan de Vrij en Daryl Janmaat staan er door hun prestaties met Oranje goed op. Voor Jordy Clasie, die nog niet aan spelen toekwam op het WK, is geen concrete belangstelling.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!