Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heracles kondigt terugkeer Fledderus aan


28 juni 2014 - Heracles Almelo blijft zich roeren op de transfermarkt. Opvallend genoeg versterkt de club zich opnieuw met een routinier. Mark-Jan Fledderus zal niet met Roda JC acteren in de Jupiler League maar blijft voor de Eredivisie behouden.

Drie jaar geleden verruilde Heracles Almelo nog voor Roda JC. Twee jaar geleden wist Fledderus met twee rake vrije trappen tegen Sparta Rotterdam degradatie voor Roda JC nog te voorkomen. Afgelopen seizoen lukte dat niet. Ondanks een doorlopend contract was Roda JC bereid mee te werken aan een transfer.

De 31-jarige Fledderus tekent nu een tweejarig contract in het Polman Stadion. Directeur Nico Jan Hoogma op de website van Heracles: "Mark-Jan is een jongen die de club kent en is bovendien een speler die strijdt voor iedere meter. Hij is een goede speler die veel ervaring meebrengt. We zijn zeer content met zijn terugkeer."

Opnieuw een routinier dus voor Heracles Almelo. Zo versterkte de club zich gisteren al met Ramon Zomer. Eerder kondigde het deze transferperiode al de komst van Bas Sibum aan. Tegenover dit drietal staat het vertrek van Remko Pasveer die bij PSV de concurrentie aan zal gaan met Jeroen Zoet. De aflopende verbintenis van Kwame Quansah werd niet verlengd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!