Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Atsu keert niet terug bij Vitesse


29 juni 2014 - Vitesse wacht opnieuw een drukke transferzomer. Christian Atsu keert namelijk niet terug naar Arnhem. De aanvaller, de afgelopen weken met Ghana actief op het WK, zou door Chelsea aan een club uit Engeland of Duitsland worden verhuurd.

Chelsea kocht Atsu vorig jaar zomer voor 7 miljoen euro van FC Porto. De 22-jarige Atsu liet met name in de tweede seizoenshelft een uitstekende indruk achter in Arnhem. Chelsea vindt het nu tijd dat Atsu op een groter podium zijn kunsten gaat vertonen. "Atsu keert niet terug bij Vitesse. De halve Bundesliga en Premier League zit achter hem aan", aldus Vitesse-trainer Peter Bosz in gesprek met Voetbal International.

Eerder werd al duidelijk dat Mike Havenaar niet in Arnhem zou terugkeren. De Japanse aanvaller heeft een aflopende verbintenis en is niet van plan deze te verlengen. De 27-jarige aanvaller heeft nog geen nieuwe club gevonden. Er zou belangstelling bestaan uit Duitsland, Spanje en Portugal. Een spits heeft hoge prioriteit. Vitesse ziet in de 24-jarige Marcus Pedersen, die het afgelopen seizoen werd verhuurd aan Burnley, geen vervanger.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!