Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse huurt Wallace van Chelsea


30 juni 2014 - Vitesse kan komend seizoen beschikken over de Braziliaan Wallace. Chelsea verhuurt de rechtsback aan haar Nederlandse partner. Het afgelopen seizoen stalde Chelsea de verdediger nog bij Inter Milan.

De komst van de twintigjarige Wallace betekent dat Kelvin Leerdam vermoedelijk naar het middenveld zal moeten doorschuvien. De Braziliaanse jeugdinternatinoal, die eerder speelde voor Fluminense, lijkt vrijwel zeker te kunnen rekenen op veel speeminuten.

Technisch directeur Mo Allach over de derde zomerse aanwinst: "Wallace is een jonge speler met veel talent. Hij past goed in de offensieve manier van spelen zoals wij die bij Vitesse willen hanteren. De komst van Wallace zorgt daarbij ook voor meer mogelijkheden in de verdediging en op het middenveld."

Eerder contracteerde Vitesse al Arnold Kruiswijk (SC Heerenveen) en Denys Oliynyk (Dnipro Dnipropetrovsk). Beide waren transfervrij. Daar tegenover staat het vertrek van onder andere Lucas Piazon, Patrick van Aanholt, Christian Atsu (keren allen terug naar Chelsea) en Mike Havenaar (aflopend contract).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!