Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tadic droomt van Champions League met Schalke


30 juni 2014 - Dusan Tadic lijkt FC Twente deze transferperiode te gaan verlaten. Sevilla, Schalke '04 en het Southampton van Ronald Koeman zouden allen concrete belangstelling in de Servische buitenspeler hebben. Volgens het Algemeen Dagblad lijkt een transfer naar Southampton een kwestie van tijd. Tadic zou zelfs al gesproken hebben met Koeman.

Tadic in gesprek met TC Tubantia: “Ik heb nog met niemand gesproken. Als ik beslis, zal het op mijn gevoel zijn. Schalke 04 lijkt me geweldig, die club komt uit in de Champions League, maar ook de andere clubs zijn mooi." De 25-jarige Tadic zou circa 12 miljoen euro moeten opleveren.

De Servische buitenspeler tekende afgelopen seizoen voor 16 goals en 14 assists. FC Twente heeft de Deense buitenspeler Kusk (Aalborg) in het vizier als vervanger. De aanvaller kan voor een gelimiteerde transfersom van 800.000 euro in Denemarken worden opgehaald.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!