Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Siem de Jong op weg naar Newcastle United


1 juli 2014 - Siem de Jong lijkt zijn zo gewenste transfer naar een buitenlandse topcompetitie te pakken te hebben. De aanvoerder van Ajax heeft het trainignskamp van zijn club in Oostenrijk verlaten om een medische keuring te ondergaan bij Newcastle United, dat meldt De Telegraaf.

Het moest afgelopen seizoen het jaar van Siem de Jong worden. Na een succesvolle Aziatische trip met het Nederlands Elftal wilde De Jong nog eenmaal met Ajax knallen en een WK-selectie veiligstellen. De Jong kampte het afgelopen seizoen met veel blessureleed en miste dan ook het WK. De Jong speelde het afgelopens seizoen slechts negentien wedstrijden voor Ajax.

Newcastle United is De Jong echter niet vergeten. Er ligt bij The Magpies een vijfjarig contract voor hem klaar. Het is onbekend wat Ajax voor haar aanvoerder incasseert, De Jong had nog een eenjarig contract. Saillant detail is dat het afgelopen half jaar zijn jongere broer Luuk bij Newcastle United speelde. Dat was geen succes en de koopoptie bij Borussia Monchengladbach werd dan ook niet gelicht.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!