Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente rekent op vertrek Tadic


6 juli 2014 - FC Twente rekent op een vertrek van Dusan Tadic. Om geen enkel risico te nemen kwam de Servische buitenspeler vandaag dan ook niet in actie voor de Tukkers in een vriendschappelijk duel met vv Oldenzaal (1-14).

Zijn trainer Alfred Schreuder stelde na afloop van dat duel tegen TC Tubantia: "Iedereen weet dat hij dicht bij een akkoord is, we willen geen risico met hem nemen." FC Twente verwacht Tadic voor circa 12 miljoen euro te slijten aan het Southampton van maanger Ronald Koeman. FC Twente betaalde twee jaar geleden nog circa 7 miljoen aan FC Groningen.

FC Twente weet al wie het als vervanger van Tadic wil aantrekken. Kaspar Kusk (Aalborg) kwam al kennismaken en moet circa 700.000 euro kosten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!