Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen weigert nieuw bod Sporting


8 juli 2014 - FC Groningen heeft ook een tweede Portugees bod op Filip Kostic afgewezen. Sporting Lissabon klopte voor de tweede keer tevergeefs bij FC Groningen aan voor haar Servische buitenspeler, zo meldt RTV Noord.

Algemeen directeur Hans Nijland van FC Groningen in gesprek met de regio-omroep: "Ze hebben andermaal geprobeerd om Kostic los te weken. Wij hebben nogmaals gezegd dat een overgang niet bespreekbaar is."

Het is onbekend wat Sporting bereid was voor Kostic neer te tellen. Eerder gaf Nijland nog aan de buitenspeler alleen bij een 'astronomisch bod' te laten gaan. Volgens ingewijden is dat een bedrag van circa 10 miljoen euro.

Overigens worden in de wandelgangen ook FC Porto en PSV in verband gebracht met Kostic. De Servische buitenspeler begint aan zijn derde seizoen in Groningen. FC Groningen trok de speler eerder aan als vervanger van Dusan Tadic.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!