Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tadic volgt Koeman naar Southampton


8 juli 2014 - Dusan Tadic vertrekt definitief bij FC Twente. De Servische buitenspeler volgt het spoor van Ronald Koeman die de Eredivisie deze zomer verruilde voor een avontuur in de Premier League bij Southampton.

"Ik heb het mooie trainingscentrum al gezien en er werken hier veel leuke mensen, inclusief de trainers", aldus Tadic op de officiŽle website van zijn nieuwe club. "Ik ben blij met de overstap. Vorig seizoen heb ik al veel wedstrijden van Southampton gezien, ik zag toen dat de club mooi voetbal speelt."

Op de website van The Saints de bijnaam van Southampton is Tadic lovend over zijn nieuwe coach Ronald Koeman. Tadic: "Hij kent me van de Nederlandse competitie en toen hij me belde en zijn plan uitlegde, was het voor mij een eenvoudige beslissing. Ik ken hem goed, hij is een van de grootste legendes in het Nederlandse voetbal, iedereen kent hem."

Ook Koeman is in zijn nopjes met zijn eerste aankoop bij Southampton. "Het was belangrijk deze transfer af te ronden. Niet alleen voor mij, maar ook voor de rest van de groep en de supporters. Dit is fantastisch nieuws."

In Zuid-Engeland lag voor Tadic een lucratief vierjarig contract klaar. Tadic moet in Southampton de naar Liverpool vertrokken Engels international Adam Lallana doen vergeten. FC Twente wil de ruim 12 miljoen euro gebruiken om eerdere tekorten weg te werken maar ook om Kaspar Kusk (Aalborg) en Hakim Ziyech (SC Heerenveen) aan zich te binden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!