Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oranje in Bari tegen Azzurri


8 juli 2014 - Het Nederlands Elftal oefent op 4 juni in Bari tegen het Italiaanse nationale team, dat heeft de KNVB vandaag bekend gemaakt. Het is de eerste wedstrijd waarbij Oranje onder leiding staat van de nieuwe bondscoach, Guus Hiddink.

Het is nog onbekend wie het gastland dan zal coachen. Cesare Prandelli diende zijn ontslag in nadat Squadra Azzurri zich niet wist te kwalificeren voor de knockoutfase van het WK. Costa Rica en Uruguay wisten zich in de groep waar naast Ialie ook Engeland in zat zich te plaatsen.

Enkele dagen later begint het echte werk voor Oranje. Het speelt op 9 september in Praag tegen Tsjechië. Het is de eerste kwalificatiewedstrijd in de aanloop naar EK 2016, dat in Frankrijk wordt gehouden. Mogelijk dat Dirk Kuyt, die later deze maand 34 jaar wordt, zal mogelijk afzwaaien als international. Hiddink zal op alle andere spelers uit de huidige WK-selectie een beroep kunnen doen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!