Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Jong keert terug naar de Eredivisie


13 juli 2014 - Luuk de Jong keert definitief terug naar de Eredivisie. PSV is het met Borussia Monchengladbach eens geworden over de transfervoorwaarden. Eerder werd De Jong het al persoonlijk eens over over een vijfjarige verbintenis.

Naar verluidt betaalt PSV 5,5 miljoen euro aan het Duitse Borussia Monchengladbach. Daarnaast is het de verwachting dat de Duitse club fors zal meedelen bij een toekosmtige transfer. Eerder betaalde Gladach nog vijftien miljoen euro aan FC Twente. Na een prima eerste seizoen in Duitsland werd het steeds minder. Het afgelopen half jaar werd De Jong verhuurd aan Newcastle United, ook in Noord-Engeland kon hij onvoldoende overtuigen.

Nu aast De Jong op revanche bij PSV in de Eredivisie. Eerherstel is het motto. Niet alleen voor De Jong maar ook voor PSV. De club uit Eindhoven wacht al te lang op een nieuwe titel. De selectie wordt opnieuw gerenoveerd. PSV droomt van een middenveld van Wijnaldum, Maher en Defour (FC Porto).

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!