Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Van der Gun en Kolk naar ADO Den Haag'


10 juli 2004 - Het heeft er alle schijn van dat ADO Den Haag op korte termijn Cedric van der Gun en Santi Kolk zal presenteren als nieuwe aanwinsten voor het komende seizoen. Cedric van der Gun is door Ajax na afloop van het vorige seizoen teruggeroepen om zich te melden bij de selectie van het tweede elftal. De Amsterdammers zien geen toekomst voor Van der Gun in Ajax 1, en willen de aanvaller daarom verkopen. Tot het moment van verkoop moet Van der Gun zich echter bij het tweede elftal melden.


Van der Gun schijnt echter in zijn contract bij Ajax een clausule te hebben opgenomen, waardoor hij ten alle tijden bij de selectie van het eerste elftal mag meetrainen. Ajax is er dus alles aan gelegen om de aanvaller zo gauw mogelijk te zien vertrekken. ADO Den Haag heeft in een eerder stadium al geprobeerd om Van der Gun voor nog een seizoen te huren, maar dat verzoek werd door Ajax afgewezen. Nadat Ajax echter onlangs het contract van Richard Knopper afkocht en deze transfervrij naar Vitesse liet vertrekken, blijken de Amsterdammers eieren voor hun geld te kiezen.

Om die reden ziet het er dan ook naar uit dat ADO Den Haag toch zal slagen in haar pogingen om Van der Gun te huren van Ajax. Van der Gun zelf heeft eerder al aangegeven dat binnen Nederland alleen ADO Den Haag een optie zou zijn. FC Groningen, dat ook geinteresseerd was in de diensten van de Hagenaar, had daardoor geen succes in haar pogingen om Van der Gun naar het Oosterpark te lokken.

Naast Cedric van der Gun zal ook Santi Kolk naar alle waarschijnlijkheid in de nabije toekomst worden gepresenteerd. Kolk speelde in het begin van zijn carrière al bij ADO Den Haag, waarna hij naar SC Heerenveen vertrok. In het hoge noorden kon Kolk echter niet aarden, wat hem op enkele verhuur-periodes kwam te staan. Zo speelde hij onder andere bij RKC Waalwijk, wederom ADO Den Haag en FC Den Bosch. (Bron: www.adofans.nl)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!