Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse nu ook rond met Yakubu


11 juli 2004 - Vitesse is rond met Ajax-verdediger Abubakari Yakubu. De Ghanees is voor een jaar gehuurd van Ajax. Vitesse probeert nog een optie tot koop af te dingen. De Ajacied heeft in Amsterdam nog een contract voor twee jaar en meldt zich maandag eerst bij Ajax. Yakubu zal zich dezelfde dag nog melden in Garderen, waar Vitesse op trainingskamp is. De 22-jarige Ghanees speelde vanaf het seizoen 199912000 voor Ajax.

Technisch manager Jan Streuer van Vitesse is blij met de komst van Abubakari Yakubu. Vitesse is volgens Streuer zeker nog niet klaar: "Zoals nu is het gewoon heel moeilijk om spelers te halen van clubs als Ajax of PSV, die verkopen dan verhuren. We zijn ook ge´nteresseerd in Van der Schaaf, maar dat salaris kunnen we gewoon niet betalen. Misschien dat het over een maand anders is." Jan Streuer is vooral op zoek naar een rechtsback: "Yakubu kan daar ook wel spelen, maar die is meer bedoeld voor het middenveld. Maar we hebben nog een paar opties voor rechtsback." (Omroep Gelderland)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!