Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heracles huurt Kwame Quansah van Ajax


12 juli 2004 - Heracles Almelo huurt zo goed als zeker komend seizoen Kwame Quansah van Ajax, zo meldt dagblad De Twentsche Courant/Tubantia. De afgelopen twee seizoenen werd de aanvaller door Ajax verhuurd aan het Zweedse AIK uit Stockholm. Over de toekomst van een andere huurling van Heracles zijn meer twijfels. Heracles bereikte maanden geleden een akkoord met Gent of Constancia, maar de Belgische club wil hem nu toch graag behouden.


Constancia in Twentsche Courant/Tubantia: ‘Ik dacht eerst dat alles rond was en dat ik me in Almelo mocht gaan bewijzen en het volgende moment wil Gent me toch houden. Voor mij is het heel belangrijk dat ik dit seizoen aan het voetballen kom. Ik wil gewoon spelen en waar dat maakt mij niet zoveel uit. Als ik mijn zaakwaarnemer moet geloven, speel ik dit seizoen bij Heracles en daar hou ik me dan ook maar aan vast.’Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!