Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen gelijk tegen Club Brugge


14 juli 2004 - SC Heerenveen speelde dinsdag in haar eerste serieuze oefenwedstrijd gelijk. Tegen de Belgische topclub Club Brugge eindigde het in 3-3. Klaas-Jan Huntelaar maakte voor de Friezen twee treffers maar ook de aanvaller kon een gelijkspel tegen Brugge niet voorkomen.


De start van Heerenveen was ideaal te noemen: al na enkele minuten kwam men op voorsprong dankzij een goal van Yilderim. Lang konden de Friezen echter niet genieten van hun voorsprong, want enkele minuten later maakte Rune Lange de gelijkmaker op aangeven van Nastja Ceh. Diezelfde Ceh had enkele minuten later al een ideale kans de nek omgewrongen, want alleen voor keeper Waterman kon hij niet scoren.

De wedstrijd kabbelde verder naar de rust. Club ontwikkelde zich tot de betere ploeg en kwam tien minuten voor de rust op voorsprong: Gert Verheyen zette voor, Bosko Balaban werkte perfect af. De Kroaat scoorde zo al weer zijn vierde goal in vier oefenwedstrijden. Huntelaar was daarna nog dicht bij de Nederlandse gelijkmaker, maar hij faalde.

Na de rust werd Club Brugge koud gepakt: Huntelaar kreeg opnieuw zijn kans en faalde dit keer niet. Hij kopte de 2-2 in de netten. Daarna kreeg Club Brugge opnieuw een uitstekende kans, maar Balaban kopte op zijn beurt net naast. Huntelaar demonstreerde hoe het wel moest door met een knappe lob Stijn Stijnen te verschalken.

Gelukkig was er voor Brugge nog Balaban. De Kroaat zorgde vijventwingtig minuten voor het einde voor de 3-3. Zijn knappe goal betekende meteen de laatste van de wedstrijd, die zo op 3-3 eindigde.

Opstelling Club Brugge KV: Stijnen, Roelandts (54' Cornelis), Spilar, Clement, Gvozdenovic, Simons, Englebert, Ceh (79' Blondel), Verheyen (79' Victor), Balaban en Lange.

Opstelling SC Heerenveen: Waterman, Bakkati, Seip, Radomski, Haarala, Hestad, Rose, Väyrynen (73' Edman), Selakovic, Yilderim en Huntelaar (73' Samaras).

Bron: www.voetbalkrant.comVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!