Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Chivu wacht plannen Koeman af


20 juni 2003 - Christian Chivu laat zijn beslissing omtrent een mogelijk vertrek bij Ajax mede afhangen van de plannen van Ronald Koeman. Dat zei Chivu's zaakwaarnemer Giovanni Becali gisteren tegenover de Amsterdamse zender AT5. De pogingen van Barcelona om Koeman van Ajax los te weken, werden op de voet gevolgd door Chivu en zijn zaakwaarnemer.

De pogingen van Barcelona om Koeman van Ajax los te weken, werden op de voet gevolgd door Chivu en zijn zaakwaarnemer. Volgens Becali wil Chivu ook komend seizoen graag met Koeman blijven werken. Woensdag benadrukte Ajax-directeur Van Eijden nogmaals dat een vertrek van Koeman niet aan de orde is. Becali liet verder weten dat de vraagprijs voor ge´nteresseerde clubs te hoog is. (Bron : AT5)


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!